onsdag 18 september 2013

Grattis till Reals första kull!

Idag fick vi sällskap i stallet av mormor och morfar. Lovisa och Agnes visade runt och Lovisa fick även visa när hon red. Agnes ville inte rida, istället passade hon på att äta upp Moneypenny´s morötter och äpplen under tiden:D

Lovisa och Moneypenny

 
När tjejerna hade somnat så blev det en träningskväll med Real först tränade vi rally i träödgården. Han har slarvat med frestelsen de senaste två tävlingarna så nu fick han ett rejält pass. Han har alltid varit så duktig med frestelsen så matte har nog lutat sig tillbaka lite väl mycket... Nu blev det mängder av ingångar från olika moment in i frestelsen. Han var jätteduktig. Svårast var nog hoppet som landade mitt emellan tjejernas goa lasagne rester. Vi avslutade passet med lite hakan i backen träning. Efter träningen så drog vi ut på ett löparpass på ca 5 km. Det var inte så lågt så vi tryckte på i tempo istället och tuff terräng. Nu blir det lite jobb innan jag landar i soffan.
 
 
Sist men inte minst ett stort grattis till "valparna" i Reals första kull. Nova Scotia kullen hos Heliomars kennel som idag fyller 4 år. Vad tiden går fort! Hoppas ni alla blivit ordentligt firade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar