söndag 16 november 2014

Hopptävlingar 9 november 2014

Förra helgen var det hopptävling för både mig och Lovisa. Moneypenny var och tävlade i Borås. Första klassen 90 cm clearround var hon felfri. I andra klassen 1 meter A0+A0 gjorde hon en fin grundomgång, i omhoppningen fick jag upp tempot lite väl bra. Jag fick svårt att rida ihop henne vilket gjorde att hon blev lite lång och det blev nedslag. Är jättenöjd med henne. Hon gör så fina framsteg. Nu är det en tävling kvar innan det är dags för tävlingsvila en period.

Linda och Moneypenny

Helgens stora happening var dock Lovisas tävlingsdebut på hoppbanan. Hon tävlade i  Tämta i 10 cm klassen:) Det var dessutom maskeradhoppning så ni kan tro att detta var stort! Världens stoltaste tjej kan jag lova, och mamma...!

Lovisa och Zafir


Det var dessutom avslutning på simskolan så det blev en aktiv helg med medaljregn. Tjejerna köpte sina simmärken och kan se framemot nästa termin i nya simgrupper. Lovisa får börja i stora bassängen så hon var väldigt nöjd och Agnes klarade hela tre simmärken. Agnes däremot tänker gå på simskola utan fröken nästa termin säger hon (dvs åka vattenrutschkana i Stadsparksbadet med mamma:))).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar