måndag 3 december 2012

Trött...

 Idag får det bli ett gnällinlägg. Det kommer inte så ofta så jag hoppas på överseende. Jag är fruktansvärt trött just nu känns det som. Känner att jag är mentalttrött så för att få lite balans så har jag tränat mycket fys själv. Det har blivit pass på gymmet och långa löparrundor.  Hundarna har förstås varit med på löparrundorna. Det är fullfart på jobbet så här innan terminslutet och studierna ska vi inte tala om. Vi har så mycket tunga uppgifter på högskolan just nu. Nästa termin är det magisteruppsats som gäller sedan har jag nått halvvägs!


Hundarna har varit magsjuka, det har gått igenom nästan hela gänget, bara Real har sluppit undan. Så vi har hållit oss borta från alla offentliga platser och jag saknar verkligen mina pass på klubben. På söndag är det dags för årets sista tävling med Real. Det får bli en träningstävling för vi är så långt ifrån tävlingsförberedda som vi kan bli, och i veckan finns det inte särskilt mycket tid till träning, studierna måste helt enkelt gå före. Men det blir skoj att komma iväg i allafall!

Mina underbara Sessor myser med Nova. Hon älskar att mysa med sina småmattar. 
5 kommentarer:

 1. Jag tror du tränar för mycket Linda tycker att du skall lägga dig i soffan och smutta på lite rött ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi, hi, glöm det...;) Men jag ska smutta på lite rött när jag kommer hem från träningen och läser vidare om din favorit, Foucault:D

   Radera
 2. Det är hösten! Du är så otroligt duktig och flitig med allt :) så bra förebild både när de gäller hund, jobb och privat.
  Så kul att lärt känna dig Linda! Ta hand om dig! :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina uppmuntrande ord! Jag säger detsamma till dig! Är så glad för att vi lärt känna varandra! Kram

   Radera
 3. krya på hundarna - trist med magsjuka! Så stora era flickor har blivit.

  SvaraRadera