söndag 26 augusti 2012

Cert & BIM


Den här helgen har vi varit iväg på utställning i Ljungkile och Gustavsberg. I fredags krokade vi på vår husvagn och gav oss iväg och vi har verkligen haft härliga dagar med perfekt blandning av familjemys och tävling. Nu har vi haft husvagnen i några månader och jag ångrar inte det köpet för en sekund. Det passar perfekt för våra behov. När vi vaknade i lördags kunde vi konstatera att på den äng där vi ställt oss på fredagkvällen så ingick det en vacker sjöutsikt och när deltagare till utställningen kom stressandes i tidig morgonstund så satt jag med en god kopp te och en bra bok:) Efter tävlingen så packade vi ihop oss och åkte vidare till Uddevalla. Där blev det middag i kvällssolen och tjejerna tog ett kvällsdopp innan läggdags. Men nog om detta. Hur gick det då för vårt gäng?

Real fick ett excellent och ett very good andra dagen. Kan väl inte precis säga att jag blev nöjd med ett very good, men han har inte ätit så bra sista månaden när Nova löpt så jag tyckte att han var lite tunn och dessutom urfälld på det så det var inte mycket att säga om det. Fin kritik fick han i allafall så det tar vi med oss. Nova fick ett excellent idag och domaren sa så här "det är en utmärkt tik du har som kommer att gå långt, men idag har hon lite för lite päls för M.P smak, annars hade hon fått sitt Ck". Så lite snopet, men så är det, väldigt fin kritik fick hon och vi njuter istället av lördagens utställning där Nova fick excellent i öppenklass, blev 1:a i konkurrensklassen med Ck. Hon vann sedan Btkl så det blev ett CERT och blev slutligen placerad som BIM. Jag är så stolt och så glad över denna fina och alldeles underbara lilla tjej! Lycka ställdes inte alls i helgen. Jag hade inte anmält henne för hon är så urfälld så hon får sätta päls och sikta mot nästa utställning istället och Charma gjorde debut i vänstervarvet. Hon skötte sig utmärkt vår goa lilla flat! Det var som så roligt att träffa alla goa hundvänner igen också och som vanligt så knyter man många nya bekantskaper. Grattis till alla fina resultat!

Nu är jag redigt trött och det blir en stund i soffan innan sängdags så inga kritiker idag, men väl lite bilder. I morgon laddar vi om och tränar vidare inför höstens lydnads- och rallylydnadstävlingar.


Nova 2 år

Hela familjen hjälps åt. Agnes borstar Charma som ligger och njuter.

Real 3:a i konkurrensklassen

Alert uttryck och härligt temperament, tyckte båda domarna.

Nova

Charma debuterar

BIR och BIM!

Vackra Nova!


3 kommentarer:

 1. Härlig helg ni haft:)
  Stort GRATTIS till fina resultat!

  SvaraRadera
 2. Underbara Nova <3 grattis till fina resultat ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis igen härlig hund helg ni haft! Tur att ni har så många hundar snart vill flickorna vara med ännu mer då har ni ju en var ;-) kram

  SvaraRadera