tisdag 14 februari 2012

Lydnadsträning och lediga dagar

De senaste träningspassen har bestått av lydnadsträning för Nova och Real. Ett pass ute i snön och ett pass igår i ridhus. Med Nova är det grundträning och hon börjar få grepp om alla momenten i lydnadsklass 1 om än på en enkel nivå. Real får mer finslip i lydnadsmomenten och svårare störning. Lovisa hjälpte mig häromdagen och döm om min förvåning när min underbara tös (4 år gammal) börjar kommendera mig. Jag och Real fick gå och gå och gå. Hon lät otroligt söt när hon sa höger marsch, vänster marsch, helt om marsch. Tänk vad de små snappar upp. Lovisa älskar verkligen att träna hund. Får se om det intresset håller i sig. Lovisa har nämligen bestämt att hon vill ha en schäfer när hon blir stor:)

Nova 18 månader

I väntan på inkallning

Fin kontakt!

Fritt följ


Annars är det sportlov för mig och töserna och vi bara NJUTER av härliga dagar tillsammans fulla med bus! Jag tar mig en veckas lov från studierna också. Har en examination nästa vecka och jag är färdig förberedd inför den. Jag fick tillbaka resultatet på min rapport häromdagen, högsta betyg, VG. Blev verkligen glad! Det tar lite på krafterna att kombinera jobb och studier, men nu blir det nog lite lugnare. Jag har gått ur styrelsen för att få mer tid till mina studier och det är med stor sorg. Det har varit fantastiskt skoj och jag kommer sakna det, men jag kommer tillbaka. Helt har jag inte släppt klubbjobbet, jag sköter fortfarande om vår distriktskatalog och sedan håller jag på att planera upp för Borås Bk´s läger i sommar! Så är du Borås ekipage så håll utkik på hemsidan för mer info!

1 kommentar:

  1. Haha lilla Lovisa så söt hon är. Hon blir nog stor i hunvärden tror jag :)

    Kul med bra resultat från plugget det piggar alltid upp och är det något som piggar upp är det lediga dagar i snön! Traska vidare nu, nu ska vi ut i skogen och leta dummies :) Får se om Wilson vill haka på, det vill han säkert.

    Stor kram till mina kära Boråsare

    SvaraRadera