söndag 11 december 2011

Inomhuspool

Lycka 3 månader
Det har varit intensiva dagar sedan sist. Ridhusträning, styrelsemöte, föreläsning på högskolan, APT på jobbet, besök av Svens föräldrar och avslutning på Kyrkans barntimmar idag med ett underbart julspel. Lovisa var den underbaraste lilla hede som man kan föreställa sig. Alla barnen var fantastiskt duktiga. Att få dela dessa stunder med sina barn gör en så oerhört stolt! Hundarna har bara fått hänga på i princip. Skönt att man har hundar som klarar att koppla av i vardagen även om det inte blir så mycket träning. Lilla Lycka som nu är 3 månader har fått hänga på husse på jobbet. Hon har kommit in i yrkeslivet bra.

Nu är allt förberett inför morgondagen. Tomteklänningen hittad och Lucialinnet uppsytt. Lovisa och Agnes ska ha Luciatåg på sin förskola och sedan ska vi tillsammans med Borås Bk och Borås Lucia vara med på kortegen på torget. Lovisa ska få sitta och vara Lucia i schäfervagnen och hon är så förväntansfull över detta.

I övrigt har vi hunnit anlägga en inomhuspool i krypgrunden också... Vädrets makter var ju lite griniga och ett litet hål under altanen ledde vattnet rakt ner i krypgrunden och in under källartrappan. Med hjälp av underbara vänner så fick vi stopp på vattnet. Så förhoppningsvis torkar det upp snabbt och leder inte till några skador och nu när arbetet ändå är påbörjat tänkte jag fortsätta. Vad sägs om en trevlig inomhuspool i källaren?;)

Lite arbete kvar kanske, men en målbild om det fortsätter regna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar