söndag 7 augusti 2022

Tollarspecialen 2022

Vilka underbara dagar vi haft på årets Tollarspecial i Ånnaboda. I år startade jag och Lovisa med Stella, Rejsa och Lycka. Agnes var med och hjälpte till, hejade och fotograferade. 

Vi började med wt. Segerlyckans Sensationella Stella "Stella" gjorde ett riktigt fint arbete och fick 77 p efter tapp på sista rutan. Lovisa startade Lycka, Wildbird Tova Tornado. Vilken otrolig insats. Det blev en tredje placering med hela 95 p. Så grymt jobbat! Stort grattis Lovisa! Vilken bedrift🤩 På rallylydnaden tävlade Lovisa med Segerlyckans Royal Party "Rejsa" dom kämpade på jättefint med många fina delar. Segerlyckans Sensationella Stella fick kvalificerat resultat i fortsättningsklass och fick med ett fint pris hem. 
Ett stort grattis till Cecilia och Segerlyckans Royal Gossip "Hera" som presterat superfint på både wt och rallylydnad för att sedan avsluta specialen med att komma 2:a med HP i unghundsklass med jättefin kritik. Stort grattis till superfint arbete i alla dicipliner🤩 så roligt att få hänga med dig och goa Hera i helgen. 
Slutligen ett stort tack till alla eldsjälar som med många timmars arbete gör denna helg möjlig! Det har varit underbart att träffa goa hundvänner och vi har lärt känna nya. Som vanligt efter en special så börjar nedräkningen till nästa.

Lovisa och Lycka
Hera
Från vänster: Rejsa, Stella och Lycka
Gänget på wt i väntan på sista rutan
Hera
Från vä: Segerlyckans Royal Gossip "Hera", Segerlyckans Sensationella Stella "Stella", Segerlyckans Royal Party "Rejsa" och Wildbird Tova Tornado "Lycka"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar