måndag 26 oktober 2015

Utställning Mjölby

Igår åkte jag, Lovisa och Sofia till Mjölby. Vi fick riktig kvalitetstid tillsammans med massor av hundprat. Det blev en riktigt fin utställningsdag med många fina hundvänner.  Det var ett stort startfält med mycket snygga hundar.

Resultatmässigt gick det absolut bra, men inte så bra som jag önskade😉 Real fick excellent och blev 2:a i klass veteran. Han var urjobbig och clownade sig mest. Studsade omkring och kunde knappt trava när det applåderades.   Kanske var det de senaste dagarnas tjejbesök eller så var han bara ungdomligt glad. Kritiken var fin och domaren tyckte mycket om honom. Han skrev bl.a. i kritiken att han var i god kondition med ett mkt typiskt och vänligt temperament med ett fantastiskt humör och det är ju precis så han är. Min underbare goe kille, alltid på strålande humör och pigg på allt💖 även om matte i just detta läge hotade att stoppa upp honom och ställa honom på en bräda med hjul😉😂 att han är 9.5 år märks sannerligen inte.

Sedan var det Novas tur. Hon skötte sig exemplariskt och fick strålande kritik. Tyvärr tyckte domaren att hon hade lite för lite päls för dagen.

Väl hemma fick Lycka följa med till stallet. Där fick hon mysa med stallkompisarna och sedan träna dirigering i den tomma stallgången.  Man får vara uppfinningsrik nu när kvällarna är mörka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar