tisdag 21 juli 2015

Tävling

Tävling!

Ta chansen och vinn ett signerat exemplar av nyutgivna barnboken "Mia och Farmor".
Författare: Tollarägaren Mariana Steinmetz, Borås.

För några år sedan hade jag Mariana och hennes tollare på agilitykurs. Nu har hon skrivit en bok och här kan ni vara med och tävla om ett exemplar. Det blir en fin läsning med era egna barn eller kanske en present att ge bort till någon!

För att vara med i tävlingen så mailar du ditt namn, adress med motivering varför man ska vinna till Mariana:  info@bymia.se

Boken är skriven för våra yngsta barn och handlar om sorgen och saknaden efter en älskad farmor. Boken är tänkt som ett stöd när någon i barnets närhet dör. Bokens huvudperson är flickan Mia, som har många funderingar kring döden efter att hennes farmor flyttat till himlen. Mia och Farmor är en varm berättelse för den som vill ge sitt barn en tro på att vi lever vidare efter döden och att alla kommer ses igen. Mia och Farmor ges ut av byMIA bokförlag.

Boken går att köpa på förlagets hemsida www.bymia.se eller på http://www.bokus.com/bok/9789198240603/mia-och-farmor/

Sista tävlingsdag är 2 augusti.Tävlingen är nu avslutad. Vinnaren av ett signerat exemplar av barnboken Mia och Farmor är Elisabeth Leidehall, som skickade in bästa motivering. Boken kommer att skickas hem till dig med post. GRATTIS ELISABETH!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar