tisdag 11 mars 2014

Äntligen vår!

Nu var det några dagar sedan sista inlägget, men vi har inte varit sysslolösa. Hela familjen njuter av att våren äntligen är här. Förhoppningsvis slipper vi allt regnande ett tag. Sörjer lite att det inte blev någon vidare vinter. 
 
Hund- och hästträningen rullar på och alla djuren är igång inför den kommande tävlingssäsongen. För Moneypenny är det dags för Pay and jump i helgen igen. Lycka och Nova arbetar på med lydnadsmomenten parallellt med jaktträningen. De två senaste helgerna har vi arbetat med fågel. Real har så smått fått börja med sina rallymoment igen. Sedan njuter vi av härliga uteritter. I helgen hade vi en fantastisk runda på nästan två timmar och över en mil med fina stallvänner och även söndagen blev en skön uteritt. Riktigt bra fysträning för hundarna. Idag har det blivit ett dressyrpass som i ärlighetens namn inte var något vidare. Hade gärna tränat lite hund i köket, men vovvarna är på promenad med husse så jag får helt enkelt hoppa i säng istället, för vika tvätt är jag då rakt inte sugen på;)
 
Novas söta lilla dotter Vinna som vi passade i helgen. Söt både när hon är vaken och när hon sover.
 
Familjens tjejer njuter av mysiga stalldagar. Anges älskar sin Moneypenny och Lovisa kan inte slita sig från lilla Hera om står i stallet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar