måndag 10 februari 2014

Det går mot vår!

Idag är det extra lyxigt med måndag. I vanliga fall har jag lov den här veckan, men den här terminen när jag är biträdande rektor så har jag "bara" lov 25 %. Men med lite inarbetad komp tid så blir jag ledig tre dagar och det känns gott, även om mitt arbete är väldigt roligt och lärorikt. 

Helgen var väldigt intensiv för min del och rolig. Fick nog till allt, utom hundträning tyvärr... Men Lycka fick vara med på en härlig uteritt och så var vi och hälsade på Nova med valpar hos Hjärterdams kennel. Det är roligt att kunna följa valparna så nära. Valparna är verkligen ljuvliga och Nova är en väldigt duktig mamma till sina små. Jag har börjat planera lite för Novas kull här på Segerlyckans kennel, förhoppningsvis våren/sommaren 2016. Snart kommer Nova hem igen också och det ska bli så roligt att sätta igång henne igen inför den nya tävlingssäsongen. Det är bara att inse att nu är det hårdträning som gäller:) Tävlingsåret innehåller massor av roliga tävlingar och läger. Tänkte klämma in några hopptävlingar med Moneypenny också. 

Hade tänkt att vara med på Vasaloppspinningen här i Borås om några veckor, men ryggen och nacken är fortfarande katastrof efter fallet i trappan så jag får väl avvakta några dagar till och se. Annars blir det kanske Kretsloppet i höst och framförallt Tjurruset som jag redan har anmält till. Göteborgsvarvet hoppar jag över även i år, tiden räcker helt enkelt inte till under våren. Det finns en gräns över hur mycket saker man kan klämma in på kvällarna efter att barnen har somnat;D

Nu får jag släppa tangentbordet och sätta fart med lydnadsträningen. Må gott därute!

En söt liten Nova dotter, 6 veckor. Hos Hjärterdams kennel.

1 kommentar: