fredag 19 juli 2013

Hemma igen!

Nu har vi varit iväg på en underbar vecka på Gotland. Vi har tagit det lugnt och njutit av den härliga sommaren. Lovisa och Agnes älskar Gotland, när vi kom dit så sa Lovisa "jag känner livet i mig" (Madicken) Även hundarna älskar att komma till Gotland. När vi kommer dit gör de det obligatoriska Gotlands ruset där de springer omkring tomten i ystra glädjeskutt. Lite hundbilder från veckan.

Lycka
Lycka

Vilja 12 veckor


Präglad av de andra. Vilja apporterar en fjäder:)


Det har blivit hundträning varje dag i apportering eller lydnad. Vi passade även på att träningstävla lite i skarpt läge då de hade lydnadstävling på ön. Det var oerhört varmt och alla hundarna var märkbart tagna. Nova jobbade kanonfint trots värmen men fick en förarglig nolla på hoppet, det gjorde att vi hamnade några poäng ifrån uppflyttning. Men som sagt det gör inget, det var "bara" ett träningspass så vi tar med oss till fortsatt träning. Vi fick 9.5 på fjärren och det blev jag väldigt nöjd med. Vi har jobbat mycket med fjärren så det var ett roligt kvitto. Nova kom trea så vi fick med en liten pokal hem. Sven åkte samma dag iväg på working test och startade Charma i öppenklass. Även hon jobbade på bra!

Charma

Sven och Charma

Lycka

Nova. Kunde inte låta bli, hon såg för rolig ut;)

Nova


Sedan har vi fått till en träff med Sara på Myssläs kennel. Vi tog ett träningspass tillsammans och vi fick träffa underbara Vera och Jalle, Lyckas moster och morbror. Två underbara vovvar och jag kan se mycket från Lycka. Vi tränade och pratade hund, en jättemysig eftermiddag!

Fina moster Vera

Underbara morbror Jalle


Nu är vi som sagt hemma igen och hundträningen fortsätter. Det är rallytävlingar för Real. Lydnadsklass 1 för Lycka och lydnadsklass 2 för Nova. Det blir start på tollingprov i augusti för Nova och kanske även tollingstart för Lycka i höst annars till våren. Det blir även några utställningar till innan året är slut. Jo, och så lite working test för Nova, Lycka och Charma. Så vi har några roliga tävlingsmånader framför oss:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar