tisdag 25 juni 2013

Välkommen Vilja!

Många av er har följt Lovisas dröm och sparande för att få köpa en "egen" hund. Hon har sparat varje krona hon kommit över och arbetat ihop pengarna vi kommit överrens om (kan tilläggas att hon inte ens har fickpeng...) Med en otrolig drivkraft (undrar vem hon brås på...;) så har hon äntligen sparat ihop till en vovve. Det var mycket snabbare än jag kunde drömma om och vi hade satt upp oss på kö men inte förrän nästa år. Men så dök denna kull upp nu när vi är lediga så länge (vilket underlättar betydligt), så vi bestämde oss för att åka och titta och om allt klaffade ta hem denna leveransklara valp. Och vilka goa hundar, väldigt trevlig mentalitet och en jättetrevlig uppfödare. Så Lovisa lämnade över sina pengar och åkte hem som världens stoltaste hundägare. Självklart är det familjens hund, men lite extra Lovisas.

Lovisa bestämde att valpen skulle heta Vilja för att det var hennes största vilja att få en egen hund och då skulle det passa bra. Lilla gullunge! Lilla Vilja sov gott i Lovisas famn hela vägen hem. Den sista biten sov båda två. Hon klev in i flocken utan problem och roligaste reaktionen stod nog katten Måns för då han tvärstannade i köket och tittade på henne när han kom in för att sedan vända sig om och titta frågande på de andra hundarna.

3 kommentarer:

 1. Sååå söta.... bägge flickorna. Vilja har världens bästa matte !! Och Lovisa världens bästa vovve.... =)

  SvaraRadera
 2. Ojoj nu måste vi bara träffas inom det snaraste.. den här valpen vill vi inte missa!!
  Flinga hälsar att hon älskar att leka med små valpar :)

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja!!! Längtar efter att ses! Vi kan näs som helst utom på söndag. Sven jobbar fortfarande så eftermiddag eller helg. Bestäm du:-) Kram

   Radera