torsdag 27 juni 2013

KM i rally

Igår var det Km i rallylydnad på Borås Bk. Jag startade i avancerad klass med Real. Det var i princip bara högerhandling och en del klurigheter utöver det som t.ex. Frestelsen direkt efter hoppet, vilket ställer till det för en långhoppande och snabb Real. Det var en rolig och utmanande bana. Resultatet var det mest värdelösa vi gjort. Real var glad som vanligt men kändes trött i huvudet efter en lång kväll. Högerhandlingen är det vi jobbar mest med nu, att hålla positioner. Jag är absolut nöjd med vissa delar och andra får vi ta med oss. Det var enormt roligt att se alla duktiga ekipage. Grattis allihopa! Så många fina och inspirerande ekipage vi har på klubben!

När jag kom hem från tävlingen körde jag ett pass med fågel bakom huset med Nova och Lycka. Vilja fick hänga med ut. Hon fick även nosa på and för första gången. Det tyckte hon var spännande.

Idag tränade vi lydnad i trädgården. Lilla Vilja fick vara med ute som störning. Flickorna klarade det fint trots hängande spanielflicka i hasorna. Real fick en vilodag idag med massage och mys.
Letade efter Vilja och hittade henne sovandes i My little ponny leken♥


Tjejerna på promenad med Derby och ViljaInga kommentarer:

Skicka en kommentar