lördag 3 januari 2015

My Dog 2015

Idag har vi haft en underbar dag på My Dog. Det blev en fin start på det nya tävlingsåret. Men det var med nöd och näppe som vi kom iväg. Ett träd hade under natten fallit över vägen upp till vårt hus och detta fick sågas av för hand... På måndag åker vi iväg och köper en motorsåg.

Nova och Real fick stanna hemma idag. Båda är så urfällda. Så efter ett års utställningsuppehåll där Lycka har fått växa till sig så var det dags för henne.

Innan det var dags för Lycka i öppenklassen så fick jag rycka ut och ställa Novas dotter Vinna åt Fredde. Även han hade haft en trädincident på vägen och hann fram i sista stund. Vinna skötte sig galant och med strålande kritik så blev det en excellent i juniorklassen och i 2:a plats i konkurrensklassen. Systern Flora placerade sig på en tredje plats. Grattis också till Sofia på Lantlyckans som med släktingarna Flamma och Gucci som placerade sig därefter.

Flora och Vinna
 Lycka skötte sig alldeles strålande som vanligt. Hon är så otroligt cool den tjejen. Lägger sig nöjt vart hon än är och sover. Hon har verkligen en av- och påknapp. Hon fick jättefin kritik och det hela slutade med ett excellent och en 2:a plats i konkurrensklassen. Tyvärr utan ck. Domaren hade önskat lite mer päls och den är ju snart på plats i full skick.

Lycka 3 år
Det blev sedan lite mingel med vännerna innan vi åkte hem. Det finns ju så mycket roligt på My Dog att njuta av. Det var så roligt att träffa alla hundvänner igen och ett stort grattis till alla fina prestationer!

När vi kom hem snörade jag på mig löparskorna och sprang en sväng med Nova. Sedan blev det lite trixs träning med Vilja och Real. Real dammade av alla sina trix och Lovisa som var inspirerad av freestylen och hundteatern tränade in lite nya trix, så nu kan Vilja buga:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar