söndag 19 oktober 2014

En sängliggande helg...

Den här helgen har varit lugn och skön. Eller så skön har den kanske inte varit.  En förmiddag ute i skogen när jag var A-figurant på MH och en uteritt är vad jag har klarat av. Jag har i några dagar haft otroligt ont i halsen och i fredags somnade jag redan kl 19.30 med feber. Nu börjar det vända, men några timmar till i sängen får det nog allt bli för att bli riktigt redo inför den nya arbetsveckan. Men med huset fullt med löptikar så är det inte så mycket hundträning på schemat ändå.

Tur att jag har en så duktig medryttare som motionerar Moneypenny åt mig. Lovisa tränade henne en stund i manegen. Numera rider hon lätt utan problem, vilket är gott för hennes mamma som slipper springa runt, runt, runt. Skritta av henne ville hon göra barbacka. Det är så härligt att se henne på hästryggen. Håller det här intresset i sig får vi nog allt skaffa en ponny om några år;)
2 kommentarer:

  1. Skönt när man kan få lite avlastning. Kul att du var tillbaka på jobbet idag allafall. Ni får skaffa er en hästgård, så kan ni skaffa massa hästar.;) Det är lätt att samla på sig. Ha det gott, kram Carolina

    SvaraRadera
  2. Precis min plan. Sven är lite svårövertalad bara. Har du några tips �� kram

    SvaraRadera