måndag 14 april 2014

WT i Halmstad

Igår var vi i Halmstad för första deltävlingen i WT cupen. Nova löste de två första stationerna fint med 19p på vardera. Den tredje stationen missade hon första markeringen helt och fick in den andra efter lite sökande. Tredje nollade hon och den sista som var två markeringar på samma linje där löste hon första delen fint och den andra hade hon svårare med, 15 poäng blev det där. Totalt fick hon ihop 57 poäng men det var inte poängen som var viktiga. Vi har en bit kvar till toppform. Vi tar med oss bitar som fungerade bra och annat att träna på. Ett stort grattis till vår Charma och Sven som startade i öppenklassen med resultatet 79 poäng. Bra jobbat!
När vi kom hem från Halmstad blev det hoppträning med Moneypenny. Det blev ett väldigt bra pass så det känns bra inför påskens hopptävling. Jag var väldigt trött när jag väl kom hem. Hela familjen sov gott efter en dag i friska luften.
Idag har jag varit ute på en skön kvällsritt. På vägen hem blev det en promenad och sedan lite apporteringsträning för Lycka, Nova och Real. Real fick även ett litet rallypass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar