lördag 2 mars 2013

Träningsträff

Idag har vi haft en jaktträff i kompisgänget. Nu kör vi igång på allvar med jaktträffarna. Vi kör fågel varje gång och har även med oss apportkastare. Har du retriever och är träningssugen så häng gärna på!

Dagens pass innehöll lite av varje. Som uppvärmning blev det jaktfot med störning. Det blev två markeringar med duva, två linjetag och ett sök. Mycket gick bra och annat var helt ok. Nova, Lycka och Charma kördes och för Real blev det rallyträning istället. Årets första start är om några veckor. Det märktes att vi förare var lite ringrostiga. Omedvetet gjorde vi linjetagen ganska svåra då vi drog det genom området där hundarna precis kört vilt. Det blev en korridor som doftade väldigt gott, men hundarna redde ut det fint. Som sagt både hundar och förare var lite ringrostiga;D Lite bilder från träffen. Tyvärr kom alla inte med. Ljuset var inte det bästa.


Linda & Lycka
Nova med duva
                          
Nova lämnar av till matte
Camilla med Queen och lille Seb
Zonic på väg in till matte Maria
I morgon är det dags för maratonspinning och jag kommer tillbringa ca 4.5 tim på spinningcykel. Det kommer bli jätteroligt. Gissar att jag kommer vara behagligt trött i morgon em;) Nu är det dags för sällskapspel med familjen innan jag får hoppa isäng så jag är pigg i morgon.

1 kommentar:

  1. Vad trevligt ni har!!! Men...maratonspinning lät jobbigt för rumpa :)

    /Catta

    SvaraRadera