torsdag 20 december 2012

Julledig

Nu har jag gått på min julledighet och det känns så gott. Julavslutning för eleverna igår. Det blev väldig vackert med mycket ljus och en kall härlig vinterkväll. Det har varit en intensiv vinter på många sätt och det är inte utan att det behövs fyllas på med lite mer energi igen. Om några veckor är jag klar med den här terminens studier. Jag har en rapport att skriva på som ska vara inlämnad i början av januari. Men jag ligger bra till med mitt skrivande och är riktigt taggad faktiskt, får se till att hålla i den känslan. Nästa termin är det dags för magisteruppsats och jag är galet laddad. Nu har jag bestämt vad jag kommer att skriva om och det känns gott, det kommer att bli en rolig men jobbig termin. 

Idag har jag varit ute med Nova och Lycka på en skön kvällsrunda. Gott att rensa tankarna lite efter en intensiv dag. Närmaste hundaktiviteten blir My Dog. Nova, Real och Lycka kommer att ställas ut. Reals son Wille kommer också upp med matte Ellinor och det känns extra kul! 

Men nu ska vi först fira lite jul och njuta av lugna och mysiga dagar med familjen. Jag har mellan barnbus och studier tänkt fylla de lediga dagarna med träning av både mig själv och vovvarna.