söndag 7 oktober 2012

En härlig helg i Herrljunga

Nu är en härlig helg snart över och det blir till att fånga vardagens guldkorn istället. Vi har haft en underbar helg med massor av utevistelse. I går morse gick jag upp tidigt för att åka och kolla på släktingen Happy´s MH. Lovisa ville gärna följa med så vi fick en mysig förmiddag på klubben. Happy har nu känd mentalstatus och 1:a på skott. Grattis Malin, det är en go tjej du har!

Efter lunch hakade vi på husvagnen och åkte till Herrljunga för hundträning och kvällsmingel med vännerna Johanna, Anders, Camilla och Fredde med hundar. Jag kan tillägga att vi förutom 6 vuxna och 2 barn även hade 10 hundar med på festen:). Innan middagen körde vi igenom hundarna i olika grenar. Lycka fick ett jaktpass som hon löste fint. Real fick arbeta vidare med nya rallymoment och Nova fick ett premiärpass efter skendräktigheten i lydnad. Hon var väldigt glad och njöt verkligen.

Lycka i full fart... 
Lycka apporterar
Idag valde de andra en promenad i den härliga höstsolen men vi körde igenom Charma och Lycka i ett jaktpass. Lycka gick så fint. Är oerhört stolt över hennes arbete. Hon har en fantastik attityd. Huvud och nos påkopplade, full fart i arbete och lugn och fin i passiviteten. Det är så roligt att arbeta med henne.

Nu på eftermiddagen har vi firat vandringens dag här i Bredared och vi gick en härlig runda, tillsammans med vännerna,  som Bredareds IF ordnade med tipspromenad, stationer och fika. Nova och Charma fick promenera med och alla barnen gjorde en mycket god insats som promenerade nästan 6 km. Nu är alla två och fyrbenta mycket trötta och nöjda efter en härlig helg!
2 kommentarer:

  1. FB är bra och nu har jag en fungerande dator så jag kan hoppa in på andra sidor under tiden...din hemsida bl.a. Träffade på din man på specialen och nu slog det mig varför han tyckte mina hundar är så fina....Mirakel har ju ett flattehuvud, hi, hi!!!! Flera som har flatte tycker han är fin....Ha det gott...

    /Catta

    SvaraRadera
  2. Så härliga bilder med familj och hundmys :) duktiga lilla Lyckan med! :)

    SvaraRadera