måndag 4 juni 2012

Borås Bk läger

I helgen har vi varit på klubbläger i Landskrona. Det har varit fantastiskt roligt, suverän träning och massor av glada skratt. Jag tror att vi alla ser framemot nästa års läger! Vi åkte hela familjen med husvagnen och alla hundarna var med. Sven körde med Charma och jag tränade Lycka, Real och Nova. Vi körde i lydnadsgruppen. Vi utnyttjade varandra till hjälp och vi fick även hjälp under en förmiddag av den duktiga instruktören Dennis Söderkvist, som gav oss alla en massa bra träningstips. Jag har varit lite ansvarig för lägret och jag är så oerhört glad att det blev så bra. Tack alla fantastiska klubbmedlemmar för att ni gjorde lägret till en underbar helg! Tack också till världens goaste Maria, min lägerkollega och fina vän och till Sven som hjälpt till så mycket och fixat. Sist men inte minst Kim, det ska bli ett nöje att veckohandla tillsammans i fortsättningen, eller hur var det nu...;))))

Sedan har vi det fantastiska Landskrona gänget. Vilken klubb och vilket bemötande. Helt fantastiskt! Vi ser verkligen framemot hösten när ni kommer till oss. Då kan vi förhoppningsvis kan ge er samma fina bemötande och en fin lägerupplevelse!

Nedan massor av bilder från helgen.


4 kommentarer:

 1. Birgitta Andersson4 juni 2012 22:57

  Härliga bilder.
  Tack igen för att du drog igång och organiserade den här helgen!

  Birgitta, John och Della

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Birgitta �� stor kram till fam Rogberg och Fam Blom

  SvaraRadera
 3. Tack Malin och Birgitta! Det var bara roligt för oss att planera och fixa inför lägret och det var ni alla som gjorde det till en toppen helg!

  SvaraRadera
 4. Tack från oss, Camilla och Phoebe! Vi tyckte det var superkul att få vara med på lägret i Landskrona tillsammans med er! Fantastiskt fint ordat av er, jag hoppas det blir fler tillfällen. Kul att se era bilder! Tack för en fin helg, vi ses!

  SvaraRadera