tisdag 22 maj 2012

Puh....

Nu har det varit otroligt intensivt på flera plan och jag är oerhört trött. De två senaste helgerna har vi varit iväg med husvagnen. Först åkte vi iväg till Barnens Gård i Karlskrona. En underbar helg med lite premiär strul runt husvagnslivet. Barnen hade kul på Barnens Gård och Charma, Lycka och Real var med och charmade folk. Helgen efter var det dags för Astrid Lindgrens värld. Lovisa och Agnes var så glada över att få träffa farmor och farfar en hel helg. Även denna helg var Charma, Real och Lycka med. De har fått så mycket uppmärksamhet och beröm för att de är så lugna, fina och stabila. Hundratals barnahänder som klappat och föräldrar som föst fram sina barn för att själva få klappa:) Agnes var för övrigt väldigt söt när hon traskade runt i parken med Lycka i koppel. Kan bara konstatera att vi har världens coolaste och bästa lilla valp som lugnt traskade med vid lillmattes sida.

Sedan har jag lämnat in min rapport sent i går. Idag blir det lite arbete runt examinationen nästa vecka och därefter är det sommarlov från studierna. Jag är för övrigt hemma och vabbar. Lovisa stackarn har fått vattkoppor och är helt prickig. Igår natt hade hon ett helsike, hon grät hela natten. Det gör ont i ett mammahjärta. Nu återstår och se om lillasyster blir smittad. Vattkoppor är skönt att ha haft, men det kommer aldrig lägligt.

Lycka sover under allsången.

Agnes och Lycka2 kommentarer:

  1. Härligt ni har det med era barn och alla hundar!

    SvaraRadera
  2. Ja, de är verkligen lugna, fina och stabila era vovvar! Är helt impad av dem varje gång de är med. Barnen däremot;-) Nä, stackars Lovisa... Jag och Alva kan hälsa att det var en natt för henne också som var absolut värst sen blev det bättre. Får ni lekabstinens så har vi ju redan haft det:-)

    SvaraRadera