söndag 4 mars 2012

Utställning i Moheda

Klockan 05.00 i morse ringde klockan och en stund senare bar det av till Moheda tillsammans med Maria, Julia och deras Zonic. Idag var det tollarflickornas tur att få trava i vänstervarvet. För lilla Lycka var det debut i valpklass 1 (4-6mån).

Lycka var först ut och denna lilla valp är bara underbar. Hon är så cool, inget bekommer henne, så lugn och skötsam men ändå pigg och glad. Hon travade fint och fixade allt galant. Hon blev 1 placerad med HP och blev bästa valp. Hon fick mycket beröm för sitt trevliga temperament. I finalen blev hon oplacerad.

Kritik: Trevlig valp, positiv o glad. Kil format huvud, mörka vackra ögon, tillräcklig hals, bra kropp för åldern, fina proportioner, stark rygg, lätt fallande kors, bra vinklar fram, tillräckliga bak, slutna tassar. Rör sig med bra steg fram och från sidan dock kort bak. Trevligt visad.

Wildbird Tova Tornado "Lycka"snart 6 månader
Pigg och glad tjej
Snart vår tur.
Sedan var det Novas tur i unghundsklassen. Hon fick jättefin kritik och domaren gillade henne väldigt mycket, men han tyckte att hon hade för dålig päls för dagen. Hon fick ett very good och vann klassen.

Kritik: Feminin tik som är medelstor, fina proportioner, vackert tilltalande huvud, mörka ögon och vackert uttryck. Bra hals, välanlagd skuldra, bra överarm, tillräcklig bröstkorg i djup o längd, stark överlinje, brett bakställ, välvinklad, rör sig med bra steg fram, ngt trippande bak. Är idag ej i bästa päls. trevligt visad.

Hjärter Dams Suspicious Mind "Nova" och Wildbird Tova Tornado "Lycka" vilar i buren.
Zonic visades av Julia på ett mycket fint sätt och han vann sin klass med ett excellent. Vi hade en väldigt trevlig dag med gamla och nya bekantskaper. Ett stort grattis till alla fina prestationer i ringen, lite extra grattis till Canagolds gängets fina prestationer och till Aino och Fägrings Salta Ran som blev champion!

Canagold´s Knockando "Zonic"


5 kommentarer:

 1. sååå bra ni är! :) Grattis! Krama om Lycka!!!

  SvaraRadera
 2. så bra ni är och vilken goding Lycka är!! Nova med men det visste vi ju redan ;-) Stort grattis till fina resultat och fin kritik! Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till Lyckas fina resultat hälsar gör hennes mormor, morbror och moster!

  SvaraRadera
 4. Va duktiga ni är! Och fina:-)

  SvaraRadera
 5. Stort Grattis!! Du har verkligen fina vovvar!

  SvaraRadera