lördag 7 januari 2012

Rallylydnad My Dog

Idag har vi tävlat rally på My Dog i nybörjarklassen. Real var jätteduktig som vanligt. Den störiga miljön störde honom inte det minsta. Men det trodde jag inte heller. Vi placerade oss på femte plats med 89 poäng. Så nu saknar vi bara ett kvalificerande resultat sedan är vi uppflyttade. På helhetsintryck och kommentarer stod det: Ni utstrålar ngt speciellt ihop. Härligt! Min fine duktige kille!

Träffade goa vänner även idag och fick även en härlig dag på mässan. I torsdags hann jag inte kolla något annat än tollarna så det var kul att gå runt och kika lite idag. Nu är jag fasligt trött. Ska lägga mig i soffan och läsa i min senaste deckare. I morgon blir det hundträning. Tänkte börja kika på lite nya moment i rally och lydnad inför sommaren. Har börjat fila på min tävlingskalender för året. Med hundar i tävlingsålder så finns det alltid något roligt att hitta på:) Sitter och drömmer om en husvagn som kan ta mig runt på alla tävlingar i Sverige.

//Linda

4 kommentarer:

 1. Ni var såå duktiga:)
  Nu är det dags att köra in fortsättnings skyltarna:D

  SvaraRadera
 2. Grattis till det fina resultatet! Ni är jätteduktiga!

  Kram från Michelle och Celtic

  SvaraRadera
 3. Linda det är du som är duktig även om du har goe Real!! Säger det ofta om dig den energi du ger och glädje du sprider bara genom att vara där du är är det inte konstigt att det går så bra i allt du gör! Stor kram ifrån Malin och den engelska Lyckan ;-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till en femte plats!! O jag håller med domaren - ni har ngt speciellt!

  Kram

  p.s såg du sms från Katarina - om du vill hålla i nybörjarkurs kan jag vara din medhjälpare :)

  SvaraRadera