lördag 29 oktober 2011

Rallytävlingsdebut


Idag styrde jag bilen mot Falkenberg för att tävla rally. Uppladdningen var minst sagt katastrofal, jag har inte ägnat mig åt några som helst hundaktiviteter under veckan förutom 15 min promenad. Dessutom hade jag inte hunnit lära mig alla skyltarna och kände mig allmänt trött efter en vecka med jobbstart och examination på högskolan.

Men det var jättekul! Jag lärde känna nya trevliga hundmänniskor och träffade gamla favoriter så jag hade en jättetrevlig dag! Real var pigg och i början av loppet tyckte jag att han var lite fladdrig. Sötast var nog hans hopp vid första skylten. När vi kom dit visade jag honom med mitt finger och han trodde att det var agilitystart. Jag höll upp mitt finger som vid starterna i agilityn och vi hade stått utanför banan och väntat. Sötaste lillprinsen alltid redo. Undrar bara vad han hade tänkt att hoppa...?;) Han kom dock på vad vi körde och fortsatte jobba på. Nu hade han en riktig klant till matte med sig. Vid en station kom vi för nära skylten som revs och vid slalomet fick jag hjärnsläpp och tog ett dubbelslalom istället för enkelslalom som det skulle vara... Real räddade dock läget och fixade till ett godkänt resultat, så nu är det två godkända resultat kvar till uppflyttning. Bilderna är tagna av Malin Berglund.

Examinationen i torsdags gick också bra, så nu väntar ett utvecklingsarbete som ska göras i den egna verksamheten. Jag tänkte arbeta vidare med bedömning i svenska som andra språk.

3 kommentarer:

 1. Grattis till ert godkända resultat! :o)
  Jätteskoj att ses igen!
  När jag kom hem såg jag dock att det stog underkänt på Minjas protokoll men på SBK Tävling är det reggat som ett godkänt kvalificerande lopp så jag hoppas på det sista. Kontaktade domaren och hon ska kolla detta..
  Ser fram emot bilderna från idag! Du hittar min mail adress på hemsidan om du inte redan har den.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så ni är redan ute på tävlingsbanan, för visst började ni med rallylydnad nyss? Så duktiga ni är! Rallylydnad verkar riktigt kul. Funderar på att testa det med Celtic till våren!

  SvaraRadera