torsdag 8 september 2011

Månadenserbjudande - september 2011Dagarna bara rasslar iväg med ett delat innehåll av barn, hundträning och studier. Tänk vad lyckligt lottad man är som får hålla på med det man älskar hela dagarna! I måndags var jag på styrelsemöte på klubben. Före mötet tränade jag Nova. Hon var först lite splittrad, för det var mycket folk på klubben. Men efter en liten stund så var hon 100 % fokuserad igen. Hon fick dagen till ära prova den nya leksaken som vi har i vårt sortiment. Det är en träningsleksak i äkta fårskinn fastsatt i ett långt band med handtag. Hon älskade den! Leksaken är helt suverän. Den fungerar både att kampa med och jaga efter. Det blir garanterat rolig lek och belöning! Efter mötet var det Reals tur. "Problemet" var väl egentligen bara att klockan var runt 21.00 och det ösregnade. Men jag lever efter devisen att har jag bestämt att jag ska träna så har jag... Så det blev ett träningspass även för Real. Vi arbetade med lydnaden. Även Real fullkomligt ÄLSKADE den nya leksaken. Vi kör även intensivt med vilt nu, så när jag kom hem så låg två fåglar och väntade. Så jag körde lite linjetag också, ca 22 på kvällen. Ja, är man hundidiot så är man...

I tisdags fick hundarna vila och själv körde jag ett hårt styrketräningspass och sedan var det studierna som gällde när barnen hade somnat. Puh, vad mycket, men otroligt intressant och givande! Just nu arbetar vi med forskning och utvecklingsarbete. Vi tar del av olika syn på skolutveckling, förändringsarbete, aktionsforskning och praxisnära forskning. Det hela ska utmynna i två rapporter som ska lämnas in nu under hösten.

Gårdagens träning blev ett fyspass för mig och Real på cykel. Under 40 minuter dundrade vi fram över stock och sten. Både med intervaller för Real (där får jag bekänna färg för gossen är ursnabb;) och uthållighetsträning för Real i olika travtempon. Det ösregnade hela tiden och på hemvägen mötte jag min granne som påpekade att jag var ute i ruskvädret och cyklade. När jag glatt påpekade att det bara är de mest hängivna som ger sig ut i detta vädret så tittade hon skeptiskt på mig och konstaterade att det bara är idioter och galenskapare som är ute. Hmm, får väl hoppas att jag går under epitetet galenskapare då ;D. När jag kom hem så gav sig Sven ut med resten av gänget och tjejerna fick köra linjetag med fågel. Båda töserna löste det galant.

MÅNADENSERBJUDANDE!
Eftersom träningsleksaken med äkta fårskinn blev en sådan favorit bland våra hundar så blir detta månadens erbjudande.

Träningsleksak ca 45 g.

Sydd i äkta fårskinn. Fyllning av vadd. Storlek ca 5x20 cm. Rep ca 70 cm med handtag. Färg: grå päls och svart rep.

Ordinarie pris 135 kr. Nu, 120 kr. Köper du något annat från vår webbbutik också så får du den för endast 100 kr! Missa inte detta erbjudande, gäller september ut. Gå in under Försäljning och titta.

Maila din beställning till linda.rogberg@gmail.com, eller ring 033-129305, 0708-419966.


1 kommentar: