söndag 28 augusti 2011

Utställning i Gustavsberg


SE VCH Honey Creek´s Real Madrid


Idag har det blivit trav i vänstervarvet. Tidigt i morse packade hela familjen in sig i en överfull bil för att åka på utställning i Gustavsberg. Det var många tollare på plats och väldigt trevligt att träffa så många gamla bekanta och samtidigt lära känna nya. Vi fick även chansen att sälja lite dummies. Lovisa tyckte att det var väldigt roligt att hjälpa till.


Först ut var Real. Han älskar att ställas ut och är alltid så stabil och glad. Han skötte sig utmärkt som vanligt och fick Excellent med CK, vann konkurrensklassen (öppenklass) och kammade hem reservcertet. Jag är så nöjd med min underbare grabb!
Här kommer hans kritik: Fina prop, bra storlek, bra huvud o uttryck. Ngt kort hals, framskjutna skuldror. Bra kors. Utm kropp. Välvinklad. Bra benstomme, Mkt bra rörelser


Hjärter Dam´s Suspisious Mind, "Nova" (1 år)

Sedan var det Novas tur. Det blev lite stressigt när vi skulle in då Real var klar precis innan. Men hon jobbade på så fint lilla fröken och hon fick kvalitetspriset Excellent och blev 1 plac i konkurrensklass. Hon är så underbar denna lilla fröken. Rolig att arbeta med, lyhörd, följsam, okomplicerad och världens keligaste.
Novas kritik: Fina prop. Bra huvud o uttryck. Bra hals, rygglinje o kors. Välutvecklad kropp. Bra vinklar o benstomme. Utm rörelser.

//Linda

4 kommentarer:

 1. Här händer det grejor!! O det har varit mkt om Nova - en ny rekryt i familjen Rogberg?? Hon ser verkligen fin ut! O så har ni börjat med försäljning med :) Skoj !!
  Kramen
  Therese Beda o Dimma

  SvaraRadera
 2. STORT GRATTIS! Äntligen - det var ni värda!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till framgångarna!

  SvaraRadera
 4. Grattis till dom fina resultaten

  SvaraRadera