lördag 27 augusti 2011

Instruktör och deltagareHela gänget. Från vänster: Nova, Dio, Queen, Maiden, Strimma, Goso, Alice, Memphis, Bob, Andy och Måzart.

Idag har hela familjen varit på Hjärter Dam´s kennelträff. Det var väldigt trevligt att träffa alla trevliga mattar och hussar och de fina hundarna. Extra roligt är det eftersom de är släkt med Derby och Real. Samma mamma som Real och Derbys mamma är deras mormor.


Elvis kullen - Memphis, Alice, Strimma, Goso, Nova och Bob


Dagen började med att jag fick hålla en liten agilityintroduktion och vi startade med kontakt- och startövningar för att sedan gå igenom lite olika hinder. De som hade kört lite innan arbetade med en hoppkombination. Alla förare och hundar arbetade väldigt duktigt. Nova fick vara med och agera visningshund, vilket hon gjorde med beröm godkänt.


Full fart mot BELÖNING! Mattar och hussar fick springa snabbt.


Nova står och vilar när jag instruerar.

Efter lunchen höll Fredde i ett apporteringspass där vi arbetade med markeringar. Detta var den andra gången som Nova arbetade med markeringar och hon gjorde det suveränt. Arbetade fint ut, greppade bra och snabbt tillbaka igen. Avlämningarna får vi arbeta lite mera med. Den ena gången var perfekt och den andra släppte hon i knät. Trots att det var mycket hundar och lite oroligt så höll hon även ihop jättefint under passiviteten och satt tyst och fint och väntade. Jag är så nöjd med denna lilla tik!

Söta systrar, Alice och Nova.

Vi fick även premiär visa våra fina produkter. En av hundarna var överlycklig då matte köpte en dummie med kardborre och kaninskinnet till den, hon var helt till sig:). För mer info om våra produkter, gå in och läs under Försäljning.

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar