lördag 6 augusti 2011

Högt i det blå


En vanlig dag i familjen Rogbergs liv. Från vänster Honey Creek´s Derby (Derby 11 år), Hinnared´s Charma (Charma 1.5 år), Hjärter Dam´s Suspicious Mind (Nova 1 år), Se VCH Honey Creek´s Real Madrid (Real 5 år)


Underbara lillsessan Agnes 1 år.


Gungtävling mellan Lovisa och mig. Sven var lite orolig att jag skulle flyga av och landa på foten. Och det gott folk hade ju varit en bra avslutning på fotäventyret;) Segrade gjorde Storsessan, men jag gav henne allt en god match:)


Lite bilder från en helt vanlig dag i familjen Rogbergs liv. Våra hundar är med på det mesta. Det är sällan vi lämnar dem hemma. Jag trivs som bäst när hela familjen är tillsammans, fyrbenta och tvåbenta. Lekplatser besöker vi ofta. För lilla Nova är det perfekt passivitetsträning, de andra har lärt sig för länge sedan;) Idag blev det ett tidigt pass på lekplatsen. Lovisa cyklade hela vägen.

I eftermiddag blir det ett apporteringspass på vatten. Ska fundera lite på mitt träningsupplägg för passet. Jag är den typen som gillar att tänka till om passen i förväg, då tycker jag att träningen blir som mest effektiv. Sedan får inget vara hugget i sten, man måste kunna anpassa sig och vara flexibel.

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar