onsdag 6 juli 2011

Den årliga vaccinationen
Häromdagen bar det av till veterinären för den årliga vaccinationen av de fyrbenta Rogbergarna. När jag kom hem sådär lite i sista minuten för att lasta in hundarna och ge mig vidare så kunde jag inte hitta kattburen. Måns fick därför dela bur med Nova som höll resten av gänget sällskap till veterinären. Det blev många leenden när vi öppnade luckan och folk fick se tre tollare, en flat och en katt i bakluckan. Måns tyckte att det var mysigt att dela bur med Nova och låg och sov jämte henne hela resan. Helt ljuvligt! Får se hur det blir nästa år om vi ska ta och klämma in lille Robin (kaninen) också;)

Idag har jag varit ute på ridtur med vår granne och lärt mig en ny runda. Det var en helt underbar tur och nu på kvällen tog jag ut hundarna på en två timmars runda som varvades med promenad och träning. Nu ligger alla vovvarna och toksover.

I övrigt så har vi börjat skörda i trädgården nu. I år myser jag bara i trädgården. Jag har lagt undan en massa arbete och krav och bara njuter. Vi har odlat mycket grönsaker och nu kan vi njuta av sallad och rädisa på smörgåsen. Spirean blommar otroligt vackert i år så det är bara att sitta i trädgården och njuta. Det är viktigt att inte glömma det! En trädgård för mig ska vara lättskött, alltid ha något som blommar och vara full med fruktträd och bärbuskar som man kan gå och småäta av. Vill man kan man ju alltid sylta och safta, men det duger alldeles utmärkt att bara äta. Vi har planterat ett äppelträd och ska också köpa ett plommonträd.

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och läsa. Det är livet det:)

//Linda

3 kommentarer:

 1. Gud vilken gullig bild! Det skulle ju få plats en kanin i buren, så han kan nog åka med nästa gång. Härligt med stor trädgård, det längtar jag er!

  SvaraRadera
 2. Saknas bara en svart katt eller en kanin då kanske så matchar du färgerna på alla djuren :)Hihi Trevlig sommar !!!!
  Elli

  SvaraRadera
 3. Malin & Happy7 juli 2011 18:48

  Vilken härlig bild :-) hur bra kompisar är Hundarna med Kaninen... hmmmmm inser att jag har lite att jobba med - Happy älskar dom där små vi har - först va hon lite scary men nu... hon vill leka!!!Ha en fantastisk sommar önskar jag dig och familjen - kram ifrån Malin och Happy <3

  SvaraRadera