onsdag 4 maj 2011

Robin testar

Idag blir det Robins inlägg. Robin testar nämligen för foderbilen och han vill rekommendera lite produkter! Men först får vi väl berätta att vi tyvärr bara har en liten kanin hemma numera. Minihopp bestämde sig för att trycka till Robin och det blev ohållbart att ha dem ihop, trots att de är kastrerade båda två. Så är det ibland och efter några dagars funderande så ringde Lovisa sin kompis Wilda och frågade om Minihopp fick bo där ett tag. Så numera bor Minihopp tillsammans med Wilda och hennes mamma och pappa, två schäfrar och två katter. Den lille krabaten är så lugn och cool så det passar honom perfekt. Tack Evelina för att ni låter Minihopp vara hos er! Det är guld värt!

Robin njuter av lata dagar sittandes under parasollet i sin rastgård som täcker i princip halva framsidan. Sven tycker nog att jag går en smula till överdrift men då skulle han ha sett utegården som mina kaniner hade under min uppväxt och detta är ingenting...:)

Vi har för Foderbilens räkning testat kaninfodret Beaphar kanin junior och Robin älskar det! Han har ätit det ett tag nu och han äter det med god aptit, det luktar gott och har lagom stora bitar. Han har fint hull och pälsen är mjuk och fin!

Eftersom Robin är en hårig liten kille så borstar vi hans päls i princip dagligen och då använder vi en Dogman professional Smådjurskarda vilket jag även bloggat om tidigare. Vi har två olika kardor men denna är en klar favorit hos oss båda! Lätt att använda får både stora och små. Reder ut pälsen fint!

Slutligen något som inte bara passar kaniner och det är Strandbodarnas handsprit. Det är en återfuktande handdesinfektion som främst är tänkt för användning inom djurskötsel. Denna har blivit en klar favorit och har använts flitigt vid jaktpass med fågel men även efter hantering av kanin och katt när jag inte haft vatten tillgängligt och efter blöjbyten. Den har en liten smidig flaska och luktar gott! Dessutom har den spraypump så den är lätt att dosera och väldigt dryg! Att den är återfuktande passar även mina händer perfekt!

Idag har vi varit med kusinerna och min pappa på djurparken. Lovisa var överlycklig och sprang ömsom busandes med stora kusinen och däremellan med morfar i handen. Agnes gillade alla djuren skarpt, förutom orangutanghanen Baccu som hon tyckte var en smula otäck. Det är verkligen lyxigt att bo så nära Borås Djurpark. Vi har naturligtvis köpt Lejonkort och vi har redan varit där säkert fem gånger så det har redan gått ihop sig. Har ni ett besök till Borås inplanerat så besök Borås Djurpark!
// Linda & kaninen Robin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar