tisdag 31 maj 2011

Foderbilen


Nu har vi testat klart alla produkter för Foderbilen och jag får sammanfatta att det har varit väldigt roligt att vara testfamilj! Här kommer ett litet sammandrag av alla produkterna och vad vi tyckt om dem. Alla är omnämnda i en utförligare beskrivning antingen här i nya bloggen eller i den gamla. Några vid ett tillfälle och andra vid flera. Några av produkterna blev riktiga favoriter som kommer att ligga med vid varje beställning i fortsättningen. Jag måste slå ett slag för Foderbilen som levererar all vår djurmat direkt till dörren fraktfritt. Redan några dagar efter beställningen gjorts står varorna utanför dörren och väntar, supersmidigt!

Strandbodarnas handspray 100 ml
- Den här gillar jag skarpt. Luktar gott och fungerar perfekt på mina torra händer. Den är lätt och smidig att ha med på utflykter med barn och hund. Använder den efter rengöring av kaninbur, kattlåda, blöjbyten och vid jaktpassen när vi tränar med fågel har den blivit en favorit hos många! Suveränt med spraypump också, det blir lätt att dosera! Köp några stycken och lägg lite varstans!

Fästingplockare
- Mycket smidig och lättanvänd! Fungerar bra varje gång. Bra pris dessutom. Passa på att köpa några stycken och ha både hemma och i träningsväskan!

Extreme Classic Gold Label 10 kg
- Mycket nöjd med denna produkt! Luktar ingenting, klumpar bra och katterna gillar den verkligen. Har inget att klaga på förrutom priset som är lite väl bra även om den är dryg. Här fick vi ta lite hjälp av familjen Bloms katter. Måns använder sin låda väldigt sparsamt den här tiden.

Beaphar Kanin junior
- Hade ett annat foder innan jag gick över till det här och skillnaden var markant! Kaninerna älskar det. Det luktar fräscht och har lagom stora bitar. Kaninerna slukar det så fort skålen fylls på!

Kaninkarda - En lätt och smidig karda som utan problem reder ut kanintovor. Fungerade bra även för dottern att använda.

Kaninschampo - En helt ok produkt. Luktar gott och bra konsistens och lödder. Tycker dock inte att kaniner behöver tvättas om det inte är absolut nödvändigt. Men kanske annorlunda om man har en utställningskanin eller en kanin med speciell pälsvård. Priset tycker jag är skäligt för produkten.

Tuggrulle 3-pack
- Mina hundar gillade dessa skarpt! Försvann i ett nafs. Då kan tilläggas att den ene är rejält kräsen. Det enda minuset får bli priset. Har man flera hundar av lite större modell blir godiset ganska dyrt.

Tuggpinnar 6-pack
- Ett gott tuggben som uppskattas mycket av en kräsen tollare. Han fick dessutom ett på agilitylektionens fikapaus och tuggade glatt i sig det även där trots störning runt omkring vilket inte hör till vanligheterna!

Standardt kosttillskott Led och Brosk, 120 st
- Med hjälp av denna produkt har min 11 årige vän fått tillbaka smidighet och vitalitet. Skillnaden är enorm. Helt plötsligt hoppar han över hinder på promenaderna igen och hoppar återigen in i bilen utan problem och detta bara på "halva dosen". Den här produkten slutar jag aldrig med!

Royal Canin Educ - Har använt detta godis på träningspassen och det är en klar favorit hos både mig och hunden. Min kräsna hund älskar det och jag tycker att det är smidigt att dela vid behov och det kladdar inte! Helt klart en favorit!

Royal Canin Energy - Min kräsne tollarpojk gillar detta godiset skarpt. Har både använt det som aptitretare i maten och under långa påfrestande träningspass. Det enda jag hade velat ha annorlunda är att bitarna skulle ha varit mjukare då jag under träning helst vill ha mjukt godis som är lätt att dela och som inte sätts i halsen.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att gammle Derby visar en sådan skillnad med standardts kosttillskott! Jag kör själv standardt och är supernöjd med deras produkter! Lena är grymt kunnig och duktig, hjälpte mig en gång med ett projektarbete jag gjorde om hundens kost på gymnasiet.
    Kram

    SvaraRadera