fredag 22 april 2011

Ny blogg


Välkomna till vår nya blogg! Vi har bara läst upp den provisoriskt så vi får sitta och pilla med layouten i lugn och ro. Vi har helt enkelt tröttnat på Blogtown som hela tiden strular. Nu har det varit stopp på sidan i en vecka.

Vi fortsätter att testa för Foderbilen och i mitt förra inlägg skrev jag om ett godis som jag hade med på agilityträningen. Godiset heter Educ och Real gillade det väldigt mycket. Det blev även en favorit även hos mig då det var lagom stora bitar, lätt att bryta och kladdfria. Dessa kommer jag absolut att handla på mig i nästa köp!

Vi har även fått en mängd spännande saker att testa på våra kaniner och även några som jag fasar över att testa. Lovisa har hur som helst testat kaninkardan DOGMAN PROFESSIONAL KARDA En karda för smådjur så som kanin, marsvin och hamster. Kardan har metallborst, som skonsamt avlägsnar döda och glanslösa hårstrån. Jag tyckte att kardan var bra och prisvärd. Lovisa tyckte att den var jättebra! Väldigt smidig även för ett barn att använda och det är ju en grupp som ofta borstar på smådjur...

Idag har vi varit hos min mormor på påsklunch och det var väldigt trevligt. Solen sken, maten var väldigt god och sällskapet trevligt. Hundarna låg med i mormors trädgård och njöt. Det är så jag vill att hundlivet ska vara. Jag älskar att ta med mig mina hundar på våra olika aktiviteter. Detta gör att de är trygga i olika situationer och snabbt kommer till ro. Det var många påskflanörer som stannade till och beundrade och berömde vår trio och det känns ju såklart alltid roligt.

När vi kom hem fick vi trevligt besök av Fredde som hjälpte oss att göra klart hundgården. Så nu står den klar och den blev väldigt fin! Tack Fredde för hjälpen! Vi avslutade kvällen med att grilla. Vi har idag fyndat en grill och synen när denna redan färdigmonterade grill skulle forslas hem i en bil som redan innan var fylld till bristningsgränsen med två föräldrar, två barn, tre hundar, en barnvagn, kläder för en semestervecka, fjorton påskägg och lite annat smått och gott var något utöver det vanliga kan jag lova. Sven fick sitta ihopkrupen i grillen som vi fick lägga ner på sätet. Har tyvärr ingen bild på detta...

// Linda

1 kommentar:

  1. Jag gillar att ni har en ny blogg som inte strular. Trevlig helg!

    SvaraRadera