torsdag 28 april 2011

Armbryterskan från Ensamheten


Igår var Real på behandling och koll av musklerna. Jag kollar Real vår och höst för att får en avstämning på om det finns något att vara observant på. Real och Charma busade i vintras och han sträckte sig och jag har haft på känn att det ligger något i bakvagnen och lurar. Han har inte haft ont utan det har mest varit en känsla jag har haft. Dessutom tycker jag inte han haft riktigt samma tryck som han brukar i vissa situationer. Det är som om han inte tryckt igenom helt, och mycket riktigt låg det en rejäl stelhet och skrotade. Det var som Freddy sa ingen skada och han hade inte ont av det men den begränsade honom. Han gav honom en behandling och jag ska stretcha honom ordentligt och jobba med honom i tre veckor och sedan blir det återbesök. Men vi kan träna och tävla som vanligt så vi behövde inte vila eller någonting vilket såklart var skönt eftersom jag är GRYMT laddad inför min agilitysommar nu! Det är verkligen intressant och lärorikt att se ett proffs jobba. Freddy vågade ta i betydligt mer och jobbade verkligen igenom honom. Han sa att jag inte behövde vara rädd för att ta i lite mer och att jag inte behövde vara orolig för att bryta något på honom då jag inte riktigt var av samma kaliber som armbryterskan från Ensamheten. Jag förstår inte riktigt vad han menar...;) Tänkte först att det var en hårig, urstark jättetant, men det är ju en ung snygg tjej med en spännande historia. Kanske skulle se dokumentären någon dag.

Vi testar även vidare för Foderbilen. Derby har fått testa Standardt hund led och brosk och vi är inne på andra veckan och han får nu två tabletter om dagen. Trodde väl inte att man skulle se någon skillnad men döm om min förvåning när han kröp under ett stag på bordet idag. Så smidig har han inte varit på länge! Han undviker helst att krypa under något över huvudtaget. Inte ens en stol kryper han under och nu gjorde han det. Det ska bli väldigt intressant att se om han fortsätter i samma stil. Då blir det att köpa detta till honom även i fortsättningen!

2 kommentarer:

  1. Gillar er nya blogg jättemycket! Spännande med ledtillskottet, jag har Standardt Vilt till Mumma och är jättenöjd med det!

    SvaraRadera
  2. Armbryterskan från Ensamheten heter förresten Heidi Andersson och det är en jättebra dokumentär!

    SvaraRadera